Byggaren i Fokus

Derome Byggvaror servar proffsbyggare
- allt från enskilda byggmästare till större rikstäckande företag

Vårt mål är att tillsammans med våra kunder växa och bli starka på marknaden genom ett nära samarbete och en tydlig dialog.

TILLGÄNGLIGHET
Hos Derome Byggvaror finner du som byggare ett brett och djupt sortiment levererat med en välutvecklad logistik vilket ger dig en totallösning med allt från grund till färdigt tak. Befinner du dig i vårt verksamhetsområde har du aldrig längre än 20 minuter till någon av våra anläggningar.

SERVICE & TJÄNSTER
Ett brett utbud av olika tjänster gör ditt jobb enklare och effektivare. Du kan förvänta dig samma höga service oavsett vilken bygghandel du besöker.

KUNSKAP & RÅDGIVNING
Vår personal har lång erfarenhet och bred kompetens, vilket ger trygghet för dig som kund. Vi är uppdaterade på det senaste och du kan alltid vända dig till oss för rådgivning och hjälp.

LEVERANSSÄKERHET
Hur samordnar ni era leveranser så att ni får ekonomi i detta? Vi erbjuder en totallösning med samlastningsmöjligheter som ger kostnadseffektivitet och högre leveranssäkerhet som sparar tid för er. Det är en självklarhet för oss att era produkter kommer fram till byggplatsen i rätt tid, hela och torra. Vår logistikavdelning ser till att detta sker på bästa sätt. Mer om våra logistiktjänster.

snickare_micael_byggare.jpg

Länkar