Mer än bara byggvaror

Derome Byggvaror har mycket att erbjuda

Vi har utöver det traditionella bygghandelssortimentet även satsat på ett antal nischavdelningar. Med spetskompetens inom flera produktområden kan du dra fördel av vår styrka.

KÖK
Det ska vara enkelt att köpa kök, oavsett om du beställer hundratals kök eller enbart ett pentry. Våra kökssäljare har lång erfarenhet av köksförsäljning och hjälper dig och dina kunder att skapa funktionella kök. Flera av våra anläggningar har kompletta utställningar och drar du nytta av vårt breda lagersortiment kan vi leverera ett komplett kök på 24 timmar.

INTERIÖRPRODUKTER
Vi levererar inte bara kök utan även vitvaror, bad, tvätt, garderober, skjutdörrsystem, listverk etc - på vår Mölndalsanläggning hittar du ett av Västsveriges bredaste sortiment av interiörprodukter! Här har vi även ett eget snickeri där vi kan specialanpassa produkter helt efter dina önskemål. Inom 24 timmar finns de sedan tillgängliga på din närmaste bygghandel.

MUR & PUTS
För att kunna serva dig på bästa sätt har vi en utbildad mur- och putsansvarig säljare på respektive anläggning. Dessutom har specialisterna på vårt mur- och putscenter i Göteborg utöver sin expertis inom området också ett extra brett produktutbud. De hjälper dig gärna med frågor och speciella önskemål och stöttar också våra övriga anläggningar. Mer information om vårt koncept Derome Mur & Puts

BYGGLOGISTIK
Vår tanke är enkel – via ett tätt samarbete gör varje part det den är bäst på. Vi effektiviserar och ansvarar för projektets utvalda materialflöde, ni fokuserar på rationell byggnation. På så sätt kan vi tillsammans uppnå ett mer kostnadseffektivt materialflöde för ditt byggprojekt. Säkerställ rätt tid, rätt plats, rätt mängd och rätt kvalitet med våra bygglogistiktjänster. Mer information om vårt koncept Derome Bygglogistik.

TRÄ
Derome är i grunden en träindustrikoncern och vår unika kompetens inom trä är något vi är extra stolta över. I Deromes trävarusortiment ingår ca 1300 miljö- och kvalitetssäkrade artiklar, däribland PEFC-certifierat virke. Trävarorna kommer till största delen från egna sågverk och vi kan därmed erbjuda dig ett komplett produktutbud med unik bredd. Vi tillgodoser även dina önskemål vad gäller specialanpassningar.

TAKSTOLAR
Derome är ledande i Sverige på takstolar i trä. Med marknadens bästa tekniska utrustning och stordriftsfördelar kan vi erbjuda dig kvalitetsprodukter till rätt pris. Vår breda kompetens när det gäller taklösningar, till följd av många års erfarenhet av konstruktion och produktion av takstolar, gör oss till din självklara partner. Ett TAKtiskt val! Läs mer om takstolar och taklösningar. 

PREFABRICERADE BYGGNADSELEMENT
Utöver takstolar erbjuder Derome även kundanpassade byggkomponenter och prefabricerade stommar i trä för gruppbyggda småhus och flerbostadshus. Välj en komplett stomleverans från Derome om du önskar underlätta och effektivisera ditt bygge! Vi tillverkar även lågenergiväggar. Mer om detta samt vårt egenutvecklade byggsystem för prefabricerade byggnadselement.

kranbil.jpg