100% proffskoncept

Vi servar proffskunder - från enskilda byggmästare till rikstäckande företag

Vi lägger all vår kraft på att utvecklas tillsammans med er proffsbyggare. Siktet är inställt på att anpassa vårt erbjudande för att förenkla din vardag.

TILLGÄNGLIGHET
Hos oss finner du ett brett och djupt sortimentet som levereras med en välutvecklad logistik, vilket ger er en totallösning med allt från grund till färdigt tak. Genom vår strategiska placering har du aldrig mer än 20 minuter till någon av våra anläggningar.

SERVICE & TJÄNSTER
Förutom att det alltid är nära till en Deromeanläggning, får du samma service oavsett var du är. Ett brett utbud av olika tjänster gör ert jobb enklare och effektivare.

KUNSKAP & RÅDGIVNING
Vår organisation har lång erfarenhet och bred kompetens, vilket ger trygghet för dig som kund. För att erbjuda dig spetskompetens har vi nischsäljare som är specialiserade inom utvalda produktområden. 

LEVERANSSÄKERHET
Vi erbjuder en totallösning med flera olika transporttjänster samt samlastningsmöjligheter som ger kostnadseffektivitet, högre leveranssäkerhet vilket i slutändan leder till tidsbesparing. 

Det är en självklarhet för oss att dina produkter kommer fram till byggplatsen i rätt tid, hela och torra. Vår logistikavdelning ser till att detta sker på bästa sätt. 

truck.jpg