Derome Proffsapp - förenklar proffsens vardag

Är det svårt att få in alla dagböcker varje vecka eller månad? Sitter du varje månad och försöker summera kladdiga och otydliga dagböcker med tid- och materialrapporter? Många av våra kunder har varit i samma situation som du. Det är både tidskrävande, kostsamt och ett mindre säkert arbetssätt.

Med Derome Proffsapp får du alla projekt, tidrapporter och produkter samlat och sammanställt automatiskt. I appen kan man enkelt rapportera in tid och material, därefter sparas det i molnet vilket gör att du kan ta del av allt i vilken dator som helst - alltid. Genom att använda Derome Proffsapp kan du även ge dina anställda de bästa förutsättningarna för att jobba effektivt.

Proffsapp.jpg

ALL VIKTIG INFORMATION I FICKAN
All viktig information i projektet som kunduppgifter, dokument, arbetsmoment, kontaktuppgifter eller övriga kommentarer visas enkelt via appen på en telefon eller surfplatta. Du har även möjlighet att klarmarkera arbetsmoment, skriva kommentarer samt ladda upp före- och efterbilder för att dokumentera ett professionellt arbete. Detta kan sedan visas för kunden i den mån du vill.

SKAPA BÄTTRE FÖRUTSÄTTNINGAR FÖR DIG OCH DINA ANSTÄLLDA
Nu kan du skapa bättre förutsättningar för både dig och dina anställda genom att planera ert arbete i vår kalenderfunktion. Du får en översikt på hur beläggningen ser ut framöver för företaget. Du planerar enkelt dina anställdas tid så att de alltid vet var och när de ska vara på olika arbetsplatser. De anställda kan se sina scheman smidigt i appen genom att klicka på kalender-ikonen. Du har även möjlighet att skriva ut eller maila schemat. Kontakta gärna supporten för att veta mer om tilläggstjänsten och för att aktivera den.

SÅ HÄR KOMMER DU IGÅNG
Att komma igång går snabbt och enkelt, gå in i projektverktyget och klicka på "Registrera nytt företagskonto" följ sedan instruktionerna. Du kan också ringa supporten, så guidar vi dig eller boka in ett möte på plats med någon av våra säljare.

INTRODUKTIONSFILMER
Projektverktyg
Tidrapportera

KOSTNAD
Appen kostar ca 189 kr per användare och månad. Priset baseras på ditt inköp hos Derome, men även du som inte är kund kan ansluta dig till appen.

VILL DU VETA MER?

Halland, Skåne, Blekinge
mattias.andersson@derome.se
0418-39 61 07

Göteborg, Bohuslän, 7H
oskar.lindell@derome.se
0520-52 51 63

Telefonsupport 010 - 15 15 066 (kl 9.00-17.00, lunchstängt 12.00-12.30)
E-post proffsapp@derome.se

Gör som många andra, börja spara tid och pengar genom att använda Derome Proffsapp!

LOGIN PROJEKTVERKTYG

Ikoner-proffsapp_1.gif

KOPPLA PROFFSAPPEN DIREKT TILL DITT AFFÄRSSYSTEM

Koppla ditt Proffsapp-konto med din bokföring för att minska det administrativa arbetet ännu mer! Idag har du möjlighet att koppla mot Visma eEkonomi och Fortnox. Med en koppling mot Visma eEkonomi har du möjlighet att få över dina kundfakturor direkt in i din bokföring. Med Fortnox kan du integrera mot Fakturering - för att få över dina kundfakturor automatiskt, Leverantörsfaktura - för att få dina leverantörsfakturor till dina projekt i Proffsappen och Lön - för att exportera dina tider från Derome Proffsapp.

Visma-eekonomi.png

fortnox-logo.png